in ,

Ето кои са новите кметове на Звездица и Тополи

Кандидатите на ГЕРБ загубиха балотажите в Тополи и Звездица, става ясно от обработени на 100 процента протоколи.

Битката в Тополи бе спечелена само с 9 гласа разлика от кандидата на БСП ЗА БЪЛГАРИЯ Благовест Георгиев. За него вота си са дали 631 души, което е 49.22%, а за конкурента му Демир Георгиев от ГЕРБ са гласували 622 човека (48,52 процента). 29 от имащите право на глас (2,26 %) са попълнили графата „Не подкрепям никого“.

В Звездица пък за Станислава Георгиева, издигната от Местна коалиция Земеделски народен съюз (Движение Гергьовден, Съюз на свободните демократи), са гласували 301 човека (51.54 %), а за конкурента й от ГЕРБ Николай Йорданов вота си са дали 275 човека (47.09 %). Тук никого не са подкрепили 8 човека (1,37 процента).

*******
Реклама: Реклама



Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.

Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.

Подкрепи благотворителна кауза

За реклама: https://novavarna.net/реклама

Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/