in

Почина тежко пострадалият в катастрофата на пътя Силистра – Русе

Снимката е илюстративна

Починал е третият участник в тежкото пътнотранспортно произшествие, станало по пътя Силистра – Русе, в отсечката между село Сребърна и разклона за село Ситово.

Това съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР-Силистра.

От полицията припомнят, че сигналът за произшествието е получен в 12.43 часа. Според информацията към момента челно са се ударили лек автомобил „Фолксваген“ и лек автомобил „Опел“.

На място са загинали 59-годишна жена, пътувала в първия автомобил, и 57-годишният водач на „Опел“-а. С тежки травми другият водач – мъж на 58 години, е откаран в болница, но по-късно е починал.

На мястото огледът продължава, причините за произшествието се изясняват. Движението се осъществява по обходен маршрут през селата Айдемир, Йорданово, Любен, Ситово.

*******
Спонсор на месеца: Happy Life HappyLife Реклама: Реклама

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/