in ,

Тюленът в Делфинариума продава целувки за 12 лв.

Снимка: Делфинариум Варна

Тюленът Лео продава целувките си в полза на Делфинариума във Варна, научи медията ни.

Поднасяте бузата си на тюлена Лео, плащате 12 лв. и получавате снимка от вълнуващото събитие, това е една от атракциите във варненския Делфинариум. За целта има формиран кът и ако Лео не е много уморен след представлението се качва на специален постамент и започва да целува мераклиите.

Снимка: А. Стойчев/ Фейсбук групата „Варна може да защити Морската си градина /Обновена/“

Информация има и на сайта на атракциона: „Не пропускайте да се запознаете отблизо и с нашите тюлени. След всяко представление на колегите си делфини, тези мили и весели същества ще ви посрещнат във файето и с удоволствие ще си направят фотосесия с вас. А ако са в настроение, ще ви изпратят с целувка по бузата“.

Някои оприличават начинанието на пошлост, други привидяха експлоатация на животните.

Варненци се питат законно ли е това, след като делфинариума е регистриран като цирк, а според Закона за защита на животните представления с участието на диви животни са забранени, с изключение на делфини.

*******
Спонсор на месеца: Happy Life HappyLife Реклама: Реклама

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/