in

Намушканото във влака за Варна момиче е вън от опасност (ВИДЕО)

Снимката е илюстративна

Извършителят е задържан

„Състоянието на намушканото във влак момиче е стабилно. Има обаче сериозна психична травма”. Това заяви в ефира на „Здравей, България” д-р Георги Арабаджиев от УМБАЛ „Проф. д-р Стоян Киркович”, Стара Загора.

В неделя 20-годишно момиче пострада, след като беше намушкана в нощния влак Пловдив-Варна. Една от версиите е, че до нападението се е стигнало след спор. Извършителят е на 21 години и вече е задържан.

„Нападението е станало около 02:00 ч. през нощта. Свидетели няма – в купето са били само жертвата и нападателят. От събраните доказателства няма данни двамата да са се познавали. Момчето не е криминално проявен”, каза още директорът на ОД на МВР–Стара Загора Стоян Стоянов.

„Извършителят е задържан за 24 часа. Той е освидетелстван и е настанен в държавна психиатрична болница. Там ще му бъде изготвена експертиза. По тези причини не е привлечен до момента към наказателна отговорност”, поясни Дичо Атанасов, окръжен прокурор на Стара Загора.

*******
Спонсор на месеца: Happy Life HappyLife Реклама: Реклама



Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.

Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.

Подкрепи благотворителна кауза

За реклама: https://novavarna.net/реклама

Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/