in

Джамбазки хванат да кара пил. Гл. секретар: Не се е възползвал, че е евродепутат

Снимка: "Нова Варна"

Джамбазки по никакъв начин не е използвал това, че е евродепутат, изпълнил е всички указания на органите на реда, дал е алкохолна проба с дрегер.

Това заяви главният секретар на МВР главен комисар Ивайло Иванов на брифинг, съобщава „Канал 3“.

„След като пробата от дрегера се е оказала положителна, той сам е поискал кръвна проба. След като тя е излязла е станало ясно, че тя е под 1.2“, допълни главният комисар.

Припомняме, че на 7 декември евродепутатът Ангел Джамбазки е бил хванат с алкохол в кръвта зад волана. За случая стана ясно едва вчера. По неофициална информация дрегерът отчел 1.5, като му е отнета книжката. По-късно кръвната проба отчела 1.08 промила.

„По българското законодателство ще има административно наказание. Наказващият орган ще реши какво ще е точно наказанието на евродепутата“, коментира още гл. комисар Иванов.

„Направих неразумно решение. Срамувам се. Ще искам максимално наказание“, заяви Джамбазки.

*******
Спонсор на месеца: Happy Life HappyLife Реклама: Реклама

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/