in ,

DELTA PLANET MALL е отличен с награда в конкурса „Сграда на годината“

За по-малко от една година, търговският център застава на челно място по посещаемост от варненци.

Само няколко месеца преди своя първи рожден ден, Delta Planet Mall получи подарък едновременно от своите посетители и от строителните специалисти в страната – архитекти и инженери, жури на престижния конкурс „Сграда на годината“.

Търговският център се утвърди като един от най-предпочитани за посещение от варненци и грабна статуетката в категория „Търговски сгради”. За по-малко от една година, Delta Planet Mall има подписани договори за 93% от отдаваемата площ. Планът за 2020 г. е да достигне до пълна заетост.

Доказателство за спечеленото доверие са и резултатите от две потребителски проучвания.

Над 80% от интервюираните посетители със сигурност биха препоръчали Delta Planet Mall на своите близки и приятели. Това става ясно и от категоричната оценка, която търговският център получи – 5,39 от общо 6 пункта, нареждайки се на първо място измежду своите преки конкуренти. От проучванията става ясно още, че Delta Planet Mall печели своите посетители с приятната обстановка и наличието на достатъчно паркоместа за всички.

Локацията на търговския център го прави удобен за достигане както с лично превозно средство, така и с градски транспорт или пеша. Разнообразието от търговски обекти също се увеличава. През последните месеци отвориха врати ресторант Godzila с нова, по-луксозна концепция, бижутерия GOTO, Parfois, Pronta, автомивка Форсаж, щанд на Gift Card. През месец декември предстои откриването и на дебютиращия за България Zen Diamonds, както и на ресторант с турска кухня, представен за първи път във Варна.

През следващата 2020 г. Delta Planet Mall планира да предложи още по-голямо разнообразие от магазини и удобства и да създаде много нови причини, с които да се превърне в предпочитано място за пазаруване и прекарване на свободното време.

*******
Спонсор на месеца: Happy Life HappyLife Реклама: Реклама

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/