in ,

Тайна размяна на подаръци. Подарък от Бил Гейтс изненада младо момиче

Колаж: Нова Варна, Снимки: Rededit

Млада жена от Мичиган, САЩ получи 81-килограмов дар от Бил Гейтс по време на ежегодната анонимна размяна на подаръци „Тайният Дядо Коледа” за потребителите на интернет портала „Reddit“, съобщава CNN цитирани от gospodari.com
Огромният пакет включвал оригиналния ръкопис на книгата „Великият Гетсби“, картичка, подписана лично от Бил Гейтс, книги, играчки и сувенири, свързани с героите от „Хари Потър“ и „Twin Peaks“, а цялата кутия била осветена отвътре с коледни лампички.
Отдавна е известно, че Бил Гейтс участва всяка година в акцията „Тайният Дядо Коледа“. Милиардерът се включва в размяната на подаръци през 2013 г. „Получих съобщение, че кутията е 81 килограма и е много специална. Тогава още си помислих, че може би е именно от Бил Гейтс“, споделя Шелби.
Тя участва в томболата за подаръци след доста трудна година. Майката на Шелби починала неочкавано 10 дни преди сватбата ѝ през април. Подаръкът на Бил Гейтс включвал и дарение за Американската сърдечна асоциация в памет на майка ѝ. „В анкетата на „Reddit“ бях споменала, че майка ми е починала, но не съм споменавала Асоциацията. Този жест наистина ме трогна“, каза още Шелби.
Тя сподели радостта си като публикува видео и снимка с подаръка и картичката, подписана от Бил Гейтс. „Знам, че никакъв подарък никога няма да компенсира загубата на толкова важен човек“, е написал милиардерът на картичката. Той пожелава на семейството на Шелби да успее да се върне към своя нормален живот и да се почувства малко по-добре по време на празниците.

*******
Спонсор на месеца: Happy Life HappyLife Реклама: Реклама



Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.

Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.

Подкрепи благотворителна кауза

За реклама: https://novavarna.net/реклама

Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Дамян Дамянов