in

Силният вятър не пощади празничната украса в центъра на Варна (СНИМКИ)

Снимка: Мердин Берберов, "Нова Варна"

Силният вятър във Варна събори част от коледно-новогодишната украса на площад „Независимост“, видя фоторепортерът на „Нова Варна“.

На земята са паднали някои от фигурите. Според информация, която получихме, част от тях са пострадали и заради вандалски акт.

Въпреки вятъра няма сигнали за нанесени щети, произшествия или пострадали, съобщиха за „Нова Варна“ от пресцентъра на ОД на МВР-Варна. Единственият регистриран случай е за паднала ограда на строежа на хипермаркет на улица „Девня“. Ангажимент за оправянето му има строителят.

Снимка: Мердин Берберов, „Нова Варна“

За понеделник във Варна е в сила жълт код за силен вятър. Според данните на НИМХ ще духа силен северен вятър с пориви до 25 м/с.

Снимка: Мердин Берберов, „Нова Варна“

Над Черноморието ще преобладава облачно и ветровито време. На места ще има слаби превалявания от дъжд и мокър сняг.  Максималните температури ще са между 3° и 8°. Температурата на морската вода е 10-12°. Вълнението на морето ще се усили и ще бъде 4-5 бала.

Снимка: Мердин Берберов, „Нова Варна“

*******
Спонсор на месеца: Happy Life HappyLife Реклама: Реклама

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/