in

Хванаха четирима, крали наденици от тераса в Провадия

снимка pixabay

Четирима души, трима от които осъждани, са задържани от полицията в Провадия за кражба на домашни наденици, съобщиха от МВР-Варна
Лицата Р.К., на 48 г., осъждан, А. А., на 35 г., осъждан, С.А., на 34 г, осъждан и 4. Р. А., на 18 г., неосъждан уличени и за втора кражба уточниха от полицията. Кражбите са извършени на 26 и 27 декември. В единия от случаите е била задигната алуминиева стълба, която е била върху автомобил, паркиран на улица в гр. Провадия. Втората кражба е на 60 бр. наденици и 10 бр. филета, които са били на тераса 2-я етаж на частно жилище в Провадия.

Лицата са задържани за срок до 24 ч., образувани са бързи полицейски производства, след отпадане на основанието за задържане са освободени.

При установяването на лицата, вещите, предмет на деянията, са намерени и върнати а собствениците им.

*******
Спонсор на месеца: Happy Life HappyLife Реклама: Реклама



Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.

Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.

Подкрепи благотворителна кауза

За реклама: https://novavarna.net/реклама

Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/