in ,

16-годишен от Варнa помага с песен на тежко пострадал мъж (ВИДЕО)

Снимка: Facebook

16-годишно момче от Варна създаде рап песен, която разпространи в социалните мрежи, за да помогне на мъж, пострадал при катастрофа преди десет години.

Димитър Панайотов е родом от Варна, но в момента живее и учи в Бяла, Русенско. Музиката е негова страст, която е решил да обвърже с благородна кауза.

Димитър попаднал случайно на историята му в четвъртък и решил да популяризира случая чрез музика. Така успял да няколко часа да „увлече“ над 30 души.

„Идеята за песента се роди, когато майка ми ме отбеляза в публикация и заедно решихме да направя песен, с която да подканя хората да помогнат на Боби, понеже не се знае какво може да се случи на всеки един“, разказа Димитър.

Борис Христов е от София. Остава напълно обездвижен след катастрофа с мотор, а лекарите първоначално не давали големи надежди той да се подобри. Оттогава води битката за своето възстановяване, но все още се нуждае от помощ. С операции и рехабилитация той е успял да възвърне част от двигателните си функции.

Малко след излизането на видеото на Димитър, Боби

Можете да помогнете на Боби като изпратите SMS  с текст DMS BOBI на DMS номер: 17 777

БАНКОВА СМЕТКА:IBAN:BG44STSA93000020241064

PAYPAL: aaron000@abv.bg

*******
Спонсор на месеца: Happy Life HappyLife Реклама: Реклама

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Ралица Петкова

Завършила съм специалност „Българска филология“ във ВТУ „Св. св. Кирил и Mетодий“. Моите източници на вдъхновение са литературата, изобразителното изкуство и богатството на българския книжовен език.