in

Взрив в апартамент във „Владиславово“, три деца са в болница (ВИДЕО)

Кадър: NOVA

На място има полиция, линейки и пожарни

Огромен взрив разтърси жилищен блок във Варна. На място има пожарни, линейки и полиция.

Инцидентът е станал в блок 302 в квартал „Владислав Варненчик“, предава NOVA. Цял апартамент на четвъртия етаж е избит от взрива. Три деца на 2, 10 и 17 години и жена са настанени в болница с обгазяване. На място има линейки и медици, които помагат на хората, които се извеждат от горящия вход. В апартамента е живеел 60-годишен мъж, който живеел на семейни начала с жена, в която бил в конфликт.

„Жена ми каза, че нещо е гръмнало. Погледнахме – целият апартамент гореше. Със съседите от нашия вход взехме пожарогасители и започнахме да гасим огъня. Отидохме до 4-ия етаж да събудя всички хора. После дойде пожарната“, сподели един от живеещите в сградата.

„Беше около 4 часа. Един трясък. Светнах лампата. Поглеждам – навсякъде мазилка, пушек. От коридора не мога да изляза. В кухнята, в банята. Навсякъде беше ужас“, разказа друг от обитателите на жилищния блок.

Евакуацията на хората от блока продължава.

*******
Спонсор на месеца: Happy Life HappyLife Реклама: Реклама

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/