in

Гласът на България“ от Варна атакува с дебютна песен (ВИДЕО)

снимка Мердин Берберов,Нова Варна

Победителят в последния сезон на „Гласът на България“ – Атанас Кателиев от Варна представи в петък вечерта своята дебютна песен, която носи заглавието „Вярваш ли ми“. Премиерата на парчето излeзе на 24 януари в 18:00 часа в Youtube. В ефира премиерата на песента на Наско бе в радио Варна.

Заглавието на парчето е „Вярваш ли ми“, а само за 24 часа е натрупало близо 10 000 гледания. Днес талантливият варненец представи първото си парче и в ефира на btv.

Наско разказа, че автор на парчето на музиката е китаристът Лили Иванова и на бенда на „Гласът на България“, Ангел Дюлгеров. Текстът е съвместна продукция между двамата. Парчето е бавно и лирично. Кателиев вече работи и по второто си самостоятелно парче, което се очаква да излезе до 3-4 месеца. Песента отново ще бъде чувствена, но малко по-бавна, а текстът отново ще е авторски.

Наско се занимава с музика от 5-ти клас, когато родителите му го записват на уроци по гайда, но спира развитието си след като започва да учи в електротехникума във Варна. Любовта и страстта към музиката обаче отново се завръщат, година и половина преди началото на кастингите на „Гласът на България“. Талантът е наследил от неговия дядо по майчина линия, както и сестра му Христина, която е народна певица.

Изключително зает и често изминаващ разстоянието между Варна и София, Наско споделя, че трудно намира време за купищата други неща, с които обича да се занимава. Сред тях е бягането на ултрамаратони. Атанас Кателиев обича Варна и смята, че градът носи простора и свободата, от които има най-силна нужда всеки един артист.

*******
Спонсор на месеца: Happy Life HappyLife Реклама: Реклама

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Албена Марашлиева