in

Кога ще бъде готова градинката до бившето Лятно кино Тракия (СНИМКИ)

снимка Мердин Берберов,Нова Варна

От повече от месец във Варна върви цялостно обновяване на градинката в района на бившето Лятно кино Тракия. Фоторепортерът на „Нова Варна“ провери докъде са стигнали ремонтните работи

снимка Мердин Берберов,Нова Варна

Започна цялостно обновяване на градинката до някогашното лятно кино „Тракия“. На емблематичното място на кръстовището между бул. „Сливница“ и ул. „Отец Паисий“ ще бъде изградена нова детска площадка, фитнес на открито, ще бъде обогатено сега съществуващото озеленяване. Това анонсираха от общинската администрация при старта на благоустрояването.

 

снимка Мердин Берберов, Нова Варна

Обектът на бул. „Сливница“/ул.“ Отец Паисий“ предвижда основен ремонт, реконструкция и благоустрояване на  детска площадка за игра на открито и фитнес на открито. Срок за изпълнение е до края на месец март, при подходящи метеорологични условия.  Това е отговорът на Община Варна на въпрос на „Нова Варна“ кога ще бъде готов обектът.

снимка Мердин Берберов,Нова Варна

„Новата придобивка е част от усилията ни за развитие на масовия спорт в града и създаване на съвременни условия за игри за най-малките варненчетa“, обясни още при старта на ремонта кметът Иван Портних.

снимка Мердин Берберов, Нова Варна

Градинката в този варненски район е любим кът на майки с деца от години. Идеята е тя да бъде оборудвана с модерни уреди за игра и отдих на живущите в района.

снимка Мердин Берберов, Нова Варна

 

 

*******
Спонсор на месеца: Happy Life HappyLife Реклама: Реклама

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Албена Марашлиева