in

Бременна падна от 4 етаж на болница, при опит да избяга

Снимка: Мердин Берберов, "Нова Варна"

Бременна жена се е опитала да избяга от лечебно заведение в Горна Орховица. Като във филмовсюжет, пациентката е използвала чаршафи, които е навързала един за друг, за да избяга през прозореца.

Жената е приета на 8 май около 13.30 часа в отделението по акушерство и гинекология в МБАЛ- Горна Оряховица в петия месец. Днес по обяд пациенти от Първо вътрешно отделение сигнализират за инцидент – млада жена била паднала отвисоко в двора на болницата, предаде NOVA.

Веднага санитарките повикали Спешна помощ. Бременната жена е откарана в тежко състояние в ОАРИЛ на МОБАЛ „Д-р Стефан Черкезов“ във Велико Търново. Сигналът за инцидента в полицията е подаден в 15.40 ч.

Според първоначалната проверка на медицинския екип в Родилно отделение на болницата в Горна Оряховица се стигнало до заключението, че младата жена се заключила отвътре сама в стаята и се опитала чрез навързване на чаршафи да излезе през прозореца извън отделението.

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/