in

Варненската опера възстановява спектаклите на живо с „Травиата“

Снимка: Община Варна

Най-често играната опера в света – „Травиата“ на Верди, ще бъде представена днес (30.06.2020 г.) в рамките на фестивала „Опера в Летния театър“

Това е първият оперен спектакъл на живо след карантината, а началото е в 21 ч В ролята на Виолета е Ирина Жекова, партнират й Валерий Георгиев – Алфред, и Свилен Николов – Жорж Жермон. Режисьор-постановчик е Кузман Попов.

Билетите за фестивала „Опера в Летния театър“ са със специални цени – жест на Театрално-музикален продуцентски център – Варна към ценителите на музиката, като намалението е  двойно спрямо предходното лято. Билетите от 80 лв. сега са 40 лв., тези от 60 – 30 лв., от 40 – намалението е на 20 лв., и от 30 – само по 15 лв. За групи над 9 души и за тези, които изберат офертата „Културен маратон“ за 5 и повече представления, ще има 20 % отстъпка. Касата на Операта работи и в събота и неделя. Повече информация за програмата на адрес:www.operavarna.com.

Публикувано от Ивайла Андонова

Завършила съм бакалавър Финанси и магистратура Артмениджмънт. Вдъхновението ми са музиката и хората. Обичам думите да се леят както мелодията, която образуват нотите в един такт и едновременно с това да предизвикват емоция във всеки един човек, до когото се докоснат.