in

ПП СВОБОДА: Фалшиви новини уронват престижа ни

Снимка: Фейсбук

На последните местни избори ПП СВОБОДА получи високо признание от гражданите на Варна, които ни гласуваха доверие и ни дадоха мандат за участие в местната власт.

От известно време в социалните мрежи и чрез малки провинциални сайтове върви умишлена кампания за дискредитиране на партията и на членовете ни, чрез разпространение на фалшиви новини. Зад въпросните публикации, които не са в състояние да издържат и елементарна проверка за достоверност, умело се прикриват неуспели политически опоненти и настоящи опозиционни партии.

На всички тях заявяваме, че мястото за водене на политически битки е на политическата сцена по време на изборите и на арената на Общинския съвет, където могат да изложат и да отстояват възгледите си за развитието на града ни. Уверяваме ги, че опитите да се компенсира липсата им на визия, възможности и управленски капацитет, чрез водене на компроматна война, откровено клеветене и тиражиране на фалшиви новини по наш адрес са предварително обречени на неуспех и едва ли ще бъдат високо оценени от гражданите на Варна.
Ръководството на ПП СВОБОДА няма да позволи умишлено и злонамерено разпространяване на измислени текстове и фалшиви новини, опетняващи достойнството и авторитета, както на партията, така и на всеки неин член. В името на нашите избиратели и симпатизанти, както и в името на професионализма на всички наши членове и колеги избрани да допринесат за просперитета на града ни, ще положим максимални усилия, за да открием източника на лъжливите публикации, който да понесе цялата строгост на закона.
В тази връзка ПП СВОБОДА категорично заявява, че ще сезира всички отговорни институции при всеки опит да бъде уронен престижът и авторитетът на партията или на нейните членове чрез фалшиви новини.
От ръководството на ПП СВОБОДА

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/