in

Варненецът Стоян Роянов Я Я с нов хит в разгара на лятото

Снимка: Артин Вижън

Стоян Роянов Я Я представи видеото си към парчето „Писмо до Перун“. Новият видеоклип е дело на режисьора Александър Николов и филмова компания Артин Вижън, а „Писмо до Перун“ всъщност е новият прочит на парчето на Я Я – „Йемен“ от първият му албум „Спиритон“ създаден в САЩ през 1999г.

„Писмо до Перун“ е своеобразна молитва за живот и плодородие на земята към едно от най-могъщите божества в славянската митология – Бог Перун и е вдъхновено от времето на изолация и застоя в културния сектор през изминалите месеци.

Видеото е коствало на музиканта 54 минути безспирни танци и носи силна енергия, ентусиазъм и вяра, че мечтите се сбъдват.

Емоционалните метаморфози, през които Стоян Роянов Я Я преминава във видеото са еманация на цялостното творчество на музиканта и придават свежест и настроение в стил етно-фънк.

Тази година на Я Я му предстоят нови творчески проекти и турне в няколко български града.

Представяме ви новото видео на Стоян Роянов Я Я. Насладете му се.

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/