in

Covid-19 погубил Наско от „България търси талант“

кадър: YouTube

Този танц направи Наско най-щастливото „слънчево“ момче, сподели майка му Дафинка в интервю за БТВ

Малко след участието си в България търси талант Наско се заразява с коронавирус. „Много бързо му бяха покосени органите и в деня, в който ни бяха приели в Пловдив му дадоха 20 процента живот“, споделя майката на момчето.
„Вълнението му беше огромно… Вълнението му беше тооолкова голямо. Не знам дали вие забелязахте – тя, устичката му трепереше от вълнение. И когато чуваше „Да“: просто аз знам какво е изживял… Вътрешно е бил толкова щастлив! Той ми се обади и по телефона чувам само – Да! Да: да: да! – Насе, 4 пъти ли „Да“? Толкова беше развълнуван, толкова много се радваше“, спомня си майка му Дафинка Клечарова.

Наско не дочака следващия етап на предаването, но остави слънчева следа в живота на всички, които се докоснаха до него. Направи света им по-добър и ги научи да обичат като него – истински и безусловно.

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/