in

Бай Тъньо гостува във Варна

кадър: YouTube

Кинопремиерите на ФКЦ-ВАРНА и предстоящите събития за периода 14-20 май са следните:

„Засукан свят“ по едноименния разказ на Николай Хайтов от сборника „Диви разкази“ и „Любов, сватби и други бедствия“.

На 14 май, петък, от 19 ч. ще бъде излъчен авторския филм „Измамна реалност“ на Стойчо Керев. Зрителите ще имат възможност след прожекцията да се срещнат с част от екипа, създал филма.

На 14 май с филма „Като момчетата“ продължават съвместните прожекции с Френския институт. Филмите са насочени към младежката аудитория и ще са с вход свободен при представяне на ученическа лична карта или членска карта на Алианс франсез-Варна.

На 29-ти май в зала 1 от 19:00 часа ще се проведе Stand-up Comedy шоу „Една нощ с Димитър Иванов – Капитана и Иван Динев – Устата“.

„Двама мъже и ….Бай Тъньо“ е най-новият съвместен стендъп комеди спектакъл на Димитър Иванов – Капитана и Иван Динев – Устата, в който двамата преплитат шпагите на чувството си за хумор. 

Димитър Иванов – Капитана е първият български вентролог. В последните години той добива все повече популярност с двата си авторски спектакъла „Беше ми 100лично“ и „Образцов дом“, в които участва и неговата емблематична кукла – българинът от едно време Бай Тъньо.

Иван Динев – Устата, познат на публиката най-вече от музикалната сцена, ще се представи в нова светлина. В последните две години фокусът му е насочен изцяло към стендъп комедията. В своето авторско шоу „Звездите отзад“ той разказва истински истории от творческата си кариера, изпълнени с много забавни моменти и незабравими преживявания.   

За това шоу хората ще разказват: 

– сблъсък на титани;

– не се бях смял толкова досега;

– добре че Устата не пя;

– докога Бай Тъньо ще влачи тоя Димитър със себе си?;

– това е най-добрия стендъп, който съм гледал!

снимка: ФКЦ-Варна

 

Публикувано от Мариела Анастасова

Писането е моята страст. Обичам както да пиша, така и да чета, и да се осведомявам за случващото се около нас. Стремя се към обогатяване на професионалния ми опит и развитие.