in

Над 130 състезатели се включват в национален турнир по акробатичен рокендрол във Варна

Снимка: Община Варна / Пресцентър

Надпреварата за купа „Морска звезда” ще е в събота, в залата на Първа езикова гимназия, началото е в 13 часа

Национален турнир по акробатичен рокендрол за купа „Морска звезда” ще се проведе на 4-ти юни, събота, в залата на Първа езикова гимназия във Варна, съобщиха от дирекция „Спорт“ към Община Варна. Състезанието се провежда за 16-та поредна година. Входът е свободен.

В проявата се включат над 130 деца и младежи от клубовете в София, Пловдив, Ловеч и Варна. Състезанията са в класовете: „Соло”, ”Деца”, ”Юноши”, ”Капъл денс шоу”, ”В”, формации ”Момичета”, формации ”Девойки”, „Сеньори“. Турнирът стартира в 12 ч. с техническа конференция, в 13 ч. започват предварителните кръгове, а в 15 ч. – финалите.

Подготвена е и съпътстваща програма за всички гости с участието на деца от балет „Алциона“ с ръководител Сандра Дотова, група за народни танци „Звездичка“ с ръководител Красимир Панчев, изпълнения на Моника Парушева, както и на група за мажоретки с ръководител Зоя Гешева.

Турнирът се организира от клуба по танци „Стар денс“ със съдействието на дирекция „Спорт“ към Община Варна и на Българската федерация по акробатичен рокендрол.

По публикацията работи Полина Петрова

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/