in

Всеки момент във Варна започва грандиозно събитие

Снимка: Община Варна

Днес във Варна стартира първи кръг от Националните шампионати и „Балканска Джет Ски Купа“. Миналата година беше успешния дебют в морската ни столица.

От 17 до 19 юни на офицерския плаж ще стартират участници от България, Румъния и Гърция в спор за Балканската титла. Инициативата и организацията е на новосформирания „Клуб за Джет Ски Спорт Варна“ и Дирекция Спорт на Община Варна в лицето на директора Кристиян Димитров, предаде Радио Варна.

Звездата в атрактивната Free Style категория отново е Европейския шампион Дени Делиман от Румъния, а при децата отново ще ни радва 14 годишната Мари Петрова от Добрич. Тя ще мери сили с румънския състезател Себастиан Давидеску, който е само с една ръка и силна воля за победа. При дамите също ще бъде интересно и красиво. При най-мощните джетове над 500 к.с. водата ще „ври и кипи“ при стартовете на Кристиян Чобану от Румъния и Валери Михалев от Бургас.В категорията на серийните машини титлите си ще защитават Огнян Георгиев, а при EXPERT категорията Николай Димитров, като те са членове на най-младия клуб от град Лом „Джет Ски Екстрийм Клуб“.

Стартовете започват от 10 часа в събота, а финалните гонки са в неделя от 10 часа. Повече информация можете да намерите във Фейсбук страницата ни Jet Ski Bulgaria.

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/