in

Андрей Гюров не може да потвърди дали следващата седмица ще има номинация за премиер (ВИДЕО)

Кадър: Facebook/Novini.bg

Това заяви самият председател на парламентарната група на „Продължаваме промяната“ Андрей Гюров от кулоарите на парламента

„Получихме вчера предложенията към програмата, която ние съгласувахме с „БСП за България“ и с „Демократична България“. Днес до края на деня имаме време да предоставим нашите коментари. В момента текат съгласуванията в комисии по ресори, така че до края на деня ще имаме коментари“, заяви Андрей Гюров, председател на парламентарната група на „Продължаваме промяната“ в кулоарите на Народното събрание.

„Не мога да потвърдя, че следващата седмица ще има номинация за премиер“, заяви той.

Според Гюров на този етап не е работещ формат четирите формации – ПП, БСП, „Демократична България“ и „Има такъв народ“ да седнат заедно на масата за преговори.

На този етап не са водени директни преговори между ПП и ИТН, но от това, което се случва в залата и в комисии, според него, може да се каже, че има някаква конструктивност при депутатите на Слави Трифонов.

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.