in

Мустафа Карадайъ за задържането на мандата: Познати болшевишки прийоми

Кадър: Facebook/"По света и у нас" - новините на БНТ

Днес лидерът на БСП Корнелия Нинова заяви по време на брифинг, че най-вероятно БСП ще задържи третия мандат до 15 август. Мустафа Карадайъ коментира този ход, като направи препратка към властта на Жан Виденов

„Тази провалена власт е може би най-лошата за последните 32 години, дори по-лоша от властта на Жан Виденов”. Това заяви лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ пред журналисти в Народното събрание.

„Това са познати болшевишки прийоми. Когато една власт се е провалила и тегли държавата към пропастта и когато няма грижа за хората, властта се задържа до кръв“, заяви лидерът на ДПС по повод решението на БСП да задържи третия мандат до 15 август до избирането на председатели на КЕВР и КПКОНПИ.

Нинова: Вероятно ще задържим третия мандат до 15 август (ВИДЕО)

,,Така беше и по времето на Жан Виденов. Тогава болшевишкият им лозунг беше „Власт без кръв не се дава“ или нещо подобно“, допълни Карадайъ.

По думите му „тази провалена власт е може би най-лошата власт за последните 32 години, дори по-лоша от властта на Жан Виденов“.

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.