in

Нетрадиционна сватба: Жена се ожени за котката си, за да не бъде изгонена от наемодатели

Жена се омъжи за котката си в опит да попречи на наемодателите да я принудят да се откаже от домашния любимец. 49-годишната Дебора Ходж казва, че вече е била принудена да приюти три животни през годините от наемодатели, които не допускат домашни любимци в имотите си.

Ужасена от загубата на скъпоценната си котка Индия, майката на две деца вече се е омъжила „законно“ за своя котешки приятел. Облечена в смокинг, неомъжената Ходж и нейната котка се ожениха на 19 април на гражданска церемония, ръководена от законно ръкоположен приятел, предават от Newsweek.

Котката е на 5-годишна възраст и се казва Индия. По време на церемонията, тя е била облечена в златно ламе за специалния ден, докато приятелите на Ходж наблюдаваха в парк в югоизточен Лондон. Сега Ходж се надява, че това ще покаже на наемодателите колко е важно да останат заедно. „Нямах какво да губя, затова се ожених за котката си. Рецитирах обети под вселената, че никой мъж никога няма да ме отдели от нея. Не мога без Индия. Тя е фундаментално най-важното нещо в живота ми след децата ми“, допълва още жената.

„Тя сподели че иска всички бъдещи хазяи да знаят, че двете идват заедно като „пакет“ и не може да бъдат разделени при никакви обстоятелства.

„Отказвам да се разделя с нея. Предпочитам да живея на улицата, отколкото без нея.“

Докато живееше в предишен имот, Ходж твърди, че е била принудена да се откаже от двете си хъскита, след като хазяинът й я заплашил с изгонване, ако ги задържи.
Премествайки се в настоящия си дом преди пет години, тя e била съсипана, когато новият й хазяин я инструктира да се откаже от котката си или да бъде изгонена.

Черно-бялата котка Индия се присъедини към Ходж и двете й деца през 2017 г. и бързо се превърна в любим член на семейството. След като беше блъсната от кола през 2020 г., бедната Индия загуби крака си и сега често може да бъде видяна кацнала на рамото на Дебора или носена на ръце по време на пътувания до плажа.
Изправен пред перспективата да се опита да намери нов дом, Ходж решава да се ожени за Индия с надеждата, че това ще покаже на бъдещите наемодатели, че двойката не може да бъде разделена. Заобиколени от приятели, Ходж и Индия се ожениха на гражданска церемония, отслужена от нейна приятелка, която е законно ръкоположена за сватби. Ходж носела смокинг, докато Индия е била с папийонка, пелерина и златно ламе. Младоженците  „Изчерпвам последните си пари, нямам какво да губя и мога да спечеля всичко, така че се ожених за котката си.“, коментира щастливата младоженка.

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/