in

Екшън по Черноморието: Дрогиран с 4 наркотика нахлу в автокъща и дрифтира. Ругаел на руски език

Снимка: Pixabay

Необичайната случка се е разиграла в автокъща в Бургас. Служителите от автокъщата му направили забележка за агресивното шофиране на територията на обекта, след което той започнал да ругае на руски език. След като влязъл повторно по същия начин, служителите го свалили от автомобила му и извикали полицията.

На 21 ноември около 15:30 ч. в Пето Районно управление – Бургас е получено съобщение за водач на лек автомобил с бургаска регистрация, който влязъл с автомобила си в автокъща, разположена в бургаския квартал „Пети километър“ и започнал да дрифтира, управлявайки агресивно моторното превозно средство в ограничената площ.

Двамата работещи в автокъщата мъже (на 32 и 45 години) се опитали да спрат водача, като му направили забележка за начина на управление на автомобила на територията на автокъщата, но мъжът започнал да ги псува и заплашва на руски език, държейки се неадекватно.

След второто му влизане на територията на автокъщата, с цел недопускане инцидент, двамата бургазлии свалили водача от автомобила и алармирали полицейските служители.

Установено е, водач лекия автомобил е 37-годишен молдовски гражданин, който е тестван за употреба на алкохол и наркотици (втората проба дала положителен резултат за употреба на канабис, кокаин, амфетамин и метамфетамин).

Молдовецът отказал да даде кръвна проба за химичен анализ. Задържан е за срок до 24 часа. Работата по случая продължава от служители на Пето Районно управление – Бургас.

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.