in

Смазани коли до неузнаваемост: Първа снимка от катастрофата на пътя София-Варна

Кадър: Facebook

По-рано Ви съобщихме за случила се катастрофа на пътя София – Варна. При инцидента пострадаха двама души и бяха откарани в болница. Катастрофата е причинена от изпреварване между два автомобила. Излезе първа снимка от тежката катастрофа.

Снимката бе качена във Фейсбук от Диана Русинова от Европейския център за транспортни политики. Автомобилите са смазани до неузнаваемост.

Припомняме, че двама души пострадаха и са в болница след тежка катастрофа близо до ловешкото село Микре, на пътя София-Варна, съобщиха от МВР.

Инцидентът е станал около 12:30 ч. Според първоначални данни катастрофата е станала при изпреварване между два автомобила.

По време на маневрата изпреварващият автомобил се ударил в другата кола, след което последвал удар в задната част на камион. Двамата шофьори на автомобилите са откарани в болница, съобщи БТА.

За инцидента във Facebook съобщи и Диана Русинова от Европейския център за транспортни политики. Тя съобщава, че при катастрофата има и загинали.

По публикацията работи: Пламена Сутева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/