in

Празнична еуфория във Варна – поставя се началото на традиционна кампания за най-красива коледна украса (СНИМКИ)

Кадър: Facebook/Да украсим Варна за Коледа

Поради настъпването на Коледните и новогодишни празници, във Варна се поставя началото на традиционната кампания за най-красива коледна украса на обществена или жилищна сграда, фасади, тераси, дворове, междублокови пространства, търговски помещения в града.

 

 

Кадър: Да украсим Варна за Коледа

 

Всеки, който иска да сподели своето усещане за новогодишните празници, може да изпрати снимки или кратки видеа на празнична украса на имейл: ukrasa.varna@gmail.com, като посочи име, телефон за връзка и точен адрес. Препоръчително е при създаването на видеоклипове да не се използва музика, тъй като същата може да е обект на авторско право и да не може да бъде публикувана във фейсбук. Миналогодишната кампания събра много желаещи, които си включиха с красиви снимки и видео клипове като допринесоха за коледното настроение на всички.

 

 

Кадрите и клиповете ще бъдат публикувани в страницата „Да украсим Варна за Коледа“ във фейсбук, а авторите, събрали най-много харесвания, ще получат награди. Кампанията ще продължи до 16ч. на 06.01.2023 г. включително, след което ще бъдат обявени победителите-пишат от Община Варна.

Снимка: Facebook/ Да украсим Варна на Коледа

 

Класацията е разделена в следните категории, в които всеки може да участва:

  1. Украса на общи помещения в многоетажна собственост – входове, стълбища, етажи;

     2. Украса на обществена сграда;

      3. Украса на търговски помещения;

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/