in

2023г. ще бъде годината на Водния заек. Ето кои цветове ще ни носят късмет

Колаж: нова Варна

2023г. ще бъде Годината на Водния заек, според китайския зодиак. Тогава е и първото новолуние за новата календарна година. Годината на Заека ще започне от 22 януари и ще продължи до 9 февруари 2024 г., когато ще започне годината на Дракона.

Син
Просто не избирайте ярки опции – заекът ще се обиди. По-добре погледнете по-отблизо райските нюанси: те обещават спокойствие, сигурност, свежи идеи и нови знания. Отлагаме успокоителните и тичаме за синьото облекло.

Червен
Подходящ е за воини, които ще спрат както препускащ кон, така и слон в полет. Да, и Черният заек обича този цвят. Това е така, защото тези любящи животни имат страстен темперамент – вашият избор на ален нюанс определено ще отговаря на техния вкус. А червеното зарежда с енергия и ви настройва на романтична вълна. Така че, ако вашата любов е изтощена, решете проблема с червена рокля.

Светло зелено
Този цвят е необходим за момичета, които определено няма да прочетат нашата статия – нямат време. И напразно, защото сянката на зелената ябълка дава енергия и помага да се адаптирате към новите реалности. Той също така зарежда със свежи идеи и разкрива творчески способности. Има приятелка, която едва пълзи до Нова година? Изпратете й този текст. Спрете, първо попитайте как можете да й помогнете: взаимопомощта е по-важна от тоалета!

Виолетово
Този цвят е смесица от червено и синьо, така че е подходящ и за новогодишно парти. Препоръчваме го на мистериозни млади дами: лилавото ще разкрие интуицията ви, ще ви помогне да преодолеете страха и ще донесе вдъхновение. В него ще се превърнете в магьосница, на чийто чар никой не може да устои.

Сив
Не искате да бъдете свързвани със сива мишка? Е, не е нужно! Носете дрехи в сребрист цвят, блясъкът е добре дошъл. С този тоалет ще се превърнете в кралицата на партито. Освен кралски почести, цветът обещава увереност и спокойствие.

Кафяво
Нашето горско животно обича природата, затова си спомнихме кафявия цвят. Той обещава стабилност и плодовитост – спокойно, не става дума за бременност. Изобилието ще бъде само в онези области, които ви интересуват.

По публикацията работи: Велислава Велева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/