in

Ето какво ще бъде времето в съботния ден по Черноморието

Снимка: Мердин Берберов, "Нова Варна"

Уикенда по Черноморието започва с преобладаващо слънчево време. Ще има слаб вятър, а максималните температури покрай морето ще варират между 9°и 11°

Днес през деня ще духа слаб западен вятър. Температурите ще се понижат и минималните ще са между минус 2° и 3°, максималните – предимно между 8° и 13°. В София минимална температура около минус 1°, максимална – около 9°.

Над планините ще бъде предимно слънчево. Вятърът ще отслабне, но по откритите части ще е все още силен от северозапад. Максимална температура на височина 1200 метра около 6°, на 2000 метра – около 0°.

Над Черноморието ще преобладава слънчево време с временни увеличения на облачността. Ще духа слаб западен вятър. Максимални температури: 9°-11°. Температурата на морската вода е 9°-10°. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/