in

Коментар на шофьора на училищен автобус, предизвикал верижна катастрофа. Защо е продължил по пътя си? (ВИДЕО)

Kaдър: vbox/ Здравей България

В Силистра шофьор на училищен автобус предизвика верижна катастрофа и избяга от местопроизшествието. Припомняме ви, че това стана вчера сутринта на един от най-оживените булеварди в града, като в автобуса са пътували ученици от няколко училища.

„Движението е интензивно. Автобусът леко се поднесе, ударих един автомобил, той удари втори, а той трети”, разказа шофьорът Добри Николов. По неговите думи той е продължил заради безопасността на децата, но след това се е върнал. От полицията са му направили тест за алкохол, като той потвърди, че е не е употребявал алкохол. Една от майките на децата, пътували в автобуса споделя, че никой не е прегледал децата, лекар или психолог.

Шофьор на училищен автобус избяга, след като предизвика верижна катастрофа в Силистра (СНИМКИ)

„Продължих, за да мога да ги закарам до училищата. След това се върнах и се обадих на телефон 112”, обясни Николов. Каза, че е водил около 12 деца. И призна, че те са се изплашили от случая.

Тестът за алкохол показва 0,18 промила. „Не съм употребявал алкохол”, каза Николов.

По публикацията работи: Велислава Велева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/