in

Голям скандал на улица в Шумен: Мъж насочи пистолет към жена. Обиждал я и я удрял с юмруци

Снимка: Pixabay

Голям екшън се е разиграл на шуменска улица снощи. Всичко започнало със скандал между мъж и жена на улицата. Той я обиждал и я удрял с юмруци. После насочил и пистолет. Случаен минувач се намесил и отнел оръжието от ръцете на 48-годишния нападател, после подал и сигнал на спешния номер 112

48-годишен мъж от Шумен е задържан в полицейския арест след като отправил обидни думи, нанесъл удари с юмруци и насочил пистолет към 49-годишна жена. Това съобщиха от ОДМВР-Шумен за медия „Нова Варна“.

Сигнал за скандала на пл. “Кристал“ бил подаден около 20:30 часа снощи от мъж, който преминавал оттам и станал свидетел на случката. Шуменецът се намесил, и иззел оръжието от 48-годишния мъж.

Изяснено било, че малко преди това между него и жената възникнал скандал. Започнал да я обижда, да й нанася удари. Успяла да се обади на дъщеря си, която пристигнала заедно с мъжа си да й окажат помощ.

Обидите продължили и пред тях, като 48-годишният направил опит да се саморазправя и с тях. Извадил пистолет, насочил го към жената. Оръжието било иззето от преминаващия мъж. Веднага подал сигнал на 112.

Полицейският екип, който пристигнал на място задържал 48-годишния шуменец. Изяснено било, че пистолетът е газов. Има подадено уведомление в служба КОС. Образувано е досъдебно производство. Работата по него продължава.

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.