in

Времето във Варна през следващите дни: От 5 градуса до 17 градуса. Кога през седмицата ще има застудяване?

Снимка: "Нова Варна"

Високи за сезона температури се очакват във Варна през следващите дни. След това отново ще има леко застудяване

Утре (21 февруари) във Варна времето ще бъде предимно слънчево. Минималните температури се очаква да бъдат 7 градуса, а максималните – 17 градуса.

Топло ще е времето и в сряда (22 февруари). Тогава минималните температури се очаква да са 8 градуса, а максималните – 16 градуса. Отново ще бъде предимно слънчево.

Това време идва на фона на недотам приятното време в понеделник във Варна. За днес стойностите са следните: 8 градуса минимална температура, 10 градуса максимална температура и слаб дъжд на места в област Варна.

Леко застудяване във Варна отново ще има в четвъртък и петък (23 и 24 февруари). В четвъртък минималните температури ще са около 6 градуса, а максималните – около 10 градуса. Подобни ще са стойностите и за петък – около 5 градуса минимални температури и около 10 – максимални.

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.