in

Отчаяната майка на изчезналия преди два месеца Емил, излезе с разтърсващи думи

Снимка: Facebook/Да намерим Емо

Припомняме, че преди цели два месеца изчезна младия Емил Боев, като следите му се губят от 28 януари, по време на честванията за „Сурва“. Оттогава никой не го е виждал и не е чувал за него. Отчаяната майка на младия мъж се обърна с призив към хората, като прикани всеки, който има информация за сина й, да се свърже с нея.

Вече два месеца няма следа от изчезналия край Перник Емил Боев. 25-годишният мъж последно е забелязан на фестивала „Сурва“ на 28 януари.

Последно младият мъж е засечен от камера в града, след което следите му изчезват. Остава колата си отключена, както и телефона си в нея.

„Вече 61 ден нямам никаква информация. Чакаме, но за съжаление, абсолютно нищо. Нямаме връзка с полиция, която никога не ни е потърсила за нищо. Вече не знам на какво да се надявам“, разказа майката на Емил Боев Иванка Стоянова пред bTV.

Тя и съпругът и са ходили до полицията в Перник да поискат информация, като оттам, по думите й са дали оскъдна информация.

„Мъжът ми преди месец беше при заместник на Гешев и оттам обещаха, че евентуално ще се прехвърли делото към Софийска градска прокуратура, което ние искахме, тъй като в Перник няма абсолютно нищо, което да ни покаже някаква следа“, добави майката на изчезналия Емил Боев.

„Надяваме се някой да се обади. Не може детето ми да е изчезнало и да няма никаква следа. Това е невъзможно. Стоим с надежда, нищо друго нямаме“, каза още Иванка Стоянова.

Тя прикани всеки, който има информация за сина й, да се свърже с нея.

По публикацията работи: Пламена Сутева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/