in

Дървеници плъзнаха из БДЖ: Нахапан потърпевш стига до тежка алергична реакция (ВИДЕО)

Кадър:vbox/Здравей България

Дървеници нахапаха пътник във влака Горна Оряховица-Димитровград. Потърпевшият сигнализира, че става жертва на вредителите за втори път. При първата атака на дървениците се е стигнало и до лекарска намеса заради сериозна алергична реакция.

Мъжът изпаднал в анафилактичен шок и бил откаран от купето на вагона в Бърза помощ. От БДЖ заявиха, че ще извършат проверка по случая, но са категорични, че дезинфекцията на вагоните се извършва на всяка първа и последна гара.

Пострадалият споделя, че през септември, когато се е сблъскал с проблема за първи път, е прекарал 4 часа на системи в болница след алергична реакция. „Почваш да се задушаваш и не можеш да си поемеш дъх”, описа състоянието си той.

Преди празниците той отново става жертва на вредителите при пътуване с БДЖ, но за щастие този път не се е стигнало до болница. От Български държавни железници уточняват, че въпреки дезинфекцията, която извършват системно, дървениците често биват пренесени от пътници. От Български държавни железници уточняват, че въпреки дезинфекцията, която извършват системно, дървениците често биват пренесени от пътници.

По публикацията работи: Велислава Велева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/