in

След като 18-годишен шофьор блъсна и уби момиче и момче: Кръвна проба не била необходима (ВИДЕО)

Кадър: Vbox7/Новините на NOVA

Припомняме ви, че адска катастрофа се случи на бул. „Сливница“ в София, при която загинаха млад мъж и млада жена. Шофьорът, който е на 18 години и е карал с висока скорост, е задържан. Инцидентът е станал на пешеходна пътека, където жертвите пресичали. След като шофьорът ги е блъснал, се е ударил в стълб

Официално стана ясно, че починалото момче е на 23 години, а загиналото момиче е 24-годишно.

Бягащ от полицията, блъсна и уби, пресичащи на пешеходна пътека момиче и момче

От полицията обясниха, че са направени полеви тестове за алкохол и наркотици, които са дали отрицателен резултат. Това стана ясно по време на брифинг на „Пътна полиция” днес.

Свидетел на инцидента обаче, твърдеше, че шофьорът е бил във видимо нетрезво състояние и е залитал.

Според свидетел: Шофьорът, убил момиче и момче на пешеходна пътека, бил мъртво пиян

На журналистически въпрос дали би трябвало да се направи кръвна проба, когато има разминавания между полевите тестове и свидетелските показания, инсп. Михайлов заяви следното: „Ами, не! При положение, че тестовете са отрицателни, не е необходимо. Разследващите трябва да преценят има ли нужда от кръвна проба”.

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.