in

Бойко Борисов се яви на разпит в прокуратурата (ВИДЕО)

Кадър: Facebook/Бойко Борисов

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов се яви на разпит в прокуратурата. След това той благодари на всички, дошли да го подкрепят и да покажат своята съпричастност. Предстои да се яви и на друг разпит във ВКС, потвърди самият Борисов

„Искам да благодаря на хората, за това че показват съпричастност. Ще се явя и на другия разпит във ВКС”, заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов след разпита в прокуратурата по разследването, известно като „Барселонагейт“.

По думите на адвоката му Менко Менков Борисов е бил разпитван като свидетел. „Няма нищо притеснително. Нека да си свършат коректно работата. Въпросите бяха същите като тези от преди две години, когато е разпитван. Няма нищо ново. Няма никакво притеснение. Просто някаква рутинна процедура”, подчерта юристът.

„Отивайте в парламента да вършите работа”, обърна се Борисов към колегите си народни представители, дошли да го подкрепят.

Борисов е получил и втора призовка – за разпит във Върховната касационна прокуратура по сигнал за твърдения за корупция и злоупотреба с власт.

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.