in

Мъж смая близо 200 пасажери: Отвори вратата на самолет по време на полет (ВИДЕО)

Снимка: Pixabay

Извършителят на деянието, граничещо с лудост, е 33-годишен мъж, за който се съобщава, че не е бил под влияние на алкохол. Той е отворил вратата частично, когато самолетът е бил на около 250 м височина от земята. За щастие и като по чудо няма пострадали хора, въпреки че на борда на самолета е имало 194 души

Пътник е отворил вратата на самолет на “Асиана еърлайнс” (Asiana Airlines) по време на полет. По-късно самолетът се приземил благополучно на южнокорейско летище. Това съобщиха представители на авиокомпанията и правителството в Сеул, предаде Асошиейтед прес.

Пасажери се опитали да му попречат, но в крайна сметка нарушителят отворил вратата частично, съобщиха от министерството на транспорта. Това се случило, когато машината била на височина около 250 м. и правела подход за приземяване.

Полицията съобщи, че задържаният 33-годишен мъж не е бил пиян по време на задържането, но какви са били мотивите за постъпката му остава неясно.

„Трудно е да се проведе нормален разговор с него“, заяви служител. „Ще разследваме мотива за престъплението и ще го накажем“.

По време на инцидента, в самолета е имало 194 души. Случилото се ужасило някои пътници, но за щастие пострадали няма.

„Мислех, че самолетът ще се взриви. Мислех, че ще умра така“, коментира паникьосан пасажер.

По публикацията работи: Пламена Сутева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/