in

Демерджиев с разкрития за кървавото убийство на Къро

Кадър: Facebook/"По света и у нас" - новините на БНТ

Припомняме ви, че миналата седмица излезе новината за убийството на българския бизнесмен Красимир Каменов по прякор Къро, който се бе установил в Южна Африка. Припомняме ви, че бяха открити четири трупа на български граждани, като имаше информация, че освен на Къро, сред тях е и този на жена му

Служебният министър на вътрешните работи Иван Демерджиев днес заяви, че служител на МВР в момента се намира в ЮАР, а в неделя се очаква да се върне и да донесе подробности от разлседването за извършеното убийство на Къро.

„В момента работим оперативно по отношение на изясняването на потенциалните убийци. Дотук надделява версията, че не са българи“, допълни вътрешният министър.

Извършиха атентат срещу Красимир Каменов-Къро

Според него няма информация Петьо Петков – Пепи Еврото да е извън страната, а в момента всички служби са впрегнати в издирването му.

Масова стрелба при убийството на Къро. Намерени са 4-ри трупа в Кейптаун на българи. 2 жени и 2-ма мъже (ВИДЕО)

По негови думи полицията не може да обезпечи бившата жена на Петьо Петков да си вижда детето. „Странно е да не може да намери адвокат, който да ѝ помогне“, посочи министърът.

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.