in

Костадинов, разгневен: Това „същество“ ако се качи да говори от трибуната, оттук насетне ще го сваляме веднага (ВИДЕО)

Колаж: "Нова Варна"

Преди боени минути в пленарната зала възникна голям конфликт. Имаше дори физическо съприкосновение между народни представители от ПГ на „Възраждане” и на ПП-ДБ. Това се случи след обвинение по адрес на Христо Иванов. Костадинов се закани вбъдеще да свалят от трибуната народни представители.

Това, на което станахме свидетели в пленарната зала, е поредната позорна сцена от поведението на една позорна партия – „Продължаваме Промяната“. Ние тази простащина повече няма да я търпим. На трибуната излизат хора, които говорят мръсотии, те са позор за човешкия род“. Това заяви на брифинг лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов, след случилото се напрежение в пленарна зала преди броени минути.

Депутатите се сбиха в парламента на връх първи юни (ВИДЕО)

„Съществото Манол Пейков, както и другото подобно същество, в момента, в който станат и излязат да говорят от трибуната, оттук насетне ние ще ги сваляме веднага“, закани се Костадинов.

„Тези хора нямат моралното право да представляват вече никого освен себе си и американското посолство. Тези хора опозориха НС. Тези хора трябва да лежат по затворите за национално предателство.

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.