in

Двама младежи си купиха наркотици във Варна: Полицията тръгна по петите на дилърите и ги пипна

Колаж: "Нова Варна"

Двама мъже на 26 и 41-годишна възраст са задържани в ареста на Трето РУ, съобщават от ОДМВР-Варна за медия „Нова Варна“. Това се е случило, след като са продали пликчета с метамфетамин на двама младежи на 19 и 20-годишна възраст

На 31 май, около 15 часа, в района на жк „Владислав Варненчик“, е била проведена полицейска операция по линия разпространение на наркотични вещества.

Униформените установили двама варненци – купувачи, на 19 и 20 години, които държали в себе си пликчета с метамфетамин. При последвалите разследващи действия, младежите признали пред полицаите за мъжете, от които са закупили дрогата.

Последвало претърсване на обитаваното от разпространителите жилище, в което са намерени и иззети 47 бр. пликчета с метамфетамин и две с марихуана, доказано с експертна справка. По случая е образувано досъдебно производство и е предаден на прокуратурата.

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.