in

Мъск: Готов съм за мач в клетка срещу Зукърбърг: Създателят на Фейсбук отвърна: „Прати ми локация“

Колаж: "Нова Варна"

Сблъсък се заформи срещу двамата милиардери и титани в сферата на технологиите Илон Мъск и Марк Зукърбърг. Мъск „заплаши“ Зукърбърг, че владее хватка „Морж“, при която ляга върху противника си и не прави нищо

Главният изпълнителен директор на Meta Марк Зукърбърг и собственикът на Twitter Илон Мъск влязоха в словесен сблъсък в мрежата. Двамата се заканиха да си организират двубой в клетка помежду си, съобщава БГНЕС.

До заканите се стигна, след като Мъск коментира тема в Twitter, осмиваща Зукърбърг. Милиардерът написа: „Готов съм за мач в клетка срещу него, ако той е съгласен“. Предложението е в отговор на коментар на потребител, в който се казва, че Зукърбърг тренира джу-джицу.

Собственикът на Facebook отговори в Instagram, като публикува стори с текст: „Прати ми локация“.

Илон също не отстъпи, като посочи място – Октагона в Лас Вегас, където се провеждат ММА състезания.

„Зная хватка, наречена „Моржът“, при която просто лягам върху противника си и не правя нищо“, написа още Мъск.

На 6 май Зукърбърг публикува в Instagram снимки от състезание, като написа: „Състезавах се в първия си турнир по джу-джицу и спечелих няколко медала“.

Все още не е ясно дали Зукърбърг и Мъск говорят сериозно, или се забавляват. Двамата се бореха за високо място в класацията на милиардерите по света преди Мъск да стане най-богатият човек в света.

По публикацията работи: Пламена Сутева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/