in

Петков: Няма как да продължи този парламент, ако ГЕРБ продължава с плаващите мнозинства. Това е не само предупреждение, а призив

Кадър: Vbox7/Новините на NOVA

Съпредседателят на ПП Кирил Петков направи коментар от кулоарите на Народното събрание. Той предупреди, че сегашното правителство няма как да продължи да действа ако ГЕРБ продължава с плаващите мнозинства. 

„Цялото общество е настръхнало по темата на смяната на Гешев със Сарафов, за наша огромна изненада изслушването на правосъдния министър беше блокирано с гласовете на ГЕРБ-СДС, ДПС и „Възраждане“. Какво има да се крие“.

Борисов: Вчера Лена Бориславова пише CMC-и „Ще счупим сглобката“

„Няма как да продължи този парламент, ако ГЕРБ продължава с плаващите мнозинства. Това е не само предупреждение, а призив, че те вкарват огромен риск в политическата система. ПП-ДБ да сме отпред като смокинов лист, а те отзад за важните неща за обществото да си ги прокарват с други мнозинства“, заяви още Кирил Петков по повод вчерашното заседание на правната комисия, където не се състоя изслушването на министъра на правосъдието Атанас Славов.

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.