in

33-годишен откри бившата си на магистралата и й счупи челюстта

Снимка: Pixabay

Под ръководството на Районна прокуратура – Самоков, Териториално отделение – Ихтиман, се водят действия по разследване по образувано досъдебно производство за извършено престъпление по чл. 129, ал. 2, вр. ал. 1 от НК. Това съобщиха за медия „Нова Варна“ от полицията.

Около 05,30 ч. на 26.06.2023 г. на АМ „Тракия“, в района преди отбивката за с. Вакарел, 33-годишният А.Д. причинил средна телесна повреда на бившата си приятелка Е.К. В резултат на нанесения от него удар с ръка на пострадалата била счупена челюстта. Извършителят на деянието е привлечен в качеството на обвиняем.

По искане на прокуратурата съдът взе мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо обвиняемото лице. За причиняване на средна телесна повреда законът предвижда наказание „лишаване от свобода“ до 6 години.

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/