in

Робърт де Ниро загуби 19-годишния си внук

Колаж: "Нова Варна"

Починал е 19-годишният внук на знаменития актьор Робърт де Ниро – Леандро де Ниро Родригес. За смъртта му съобщи неговата майка Дрена де Ниро в социалните мрежи. Тя не пояснява каква е причината за смъртта на сина ѝ

Внукът на Робърт де Ниро Леандро де Ниро Родригес е починал на 19-годишна възраст, съобщава майка му Дрена де Ниро в прочувствен пост в Instagram.

Трагичната новина за внука на актьора идва само няколко седмици, след като той обяви, че е станал баща за седми път – на 79-годишна възраст, съобщава Daily Mail.

Леандро, син на осиновената дъщеря на Де Ниро, 51-годишната Дрена, и художника Карлос Родригес, беше амбициозен актьор, който получи роли във филмите „Роди се звезда“ и „Кабаре Максим“ от 2018 г. и „Колекцията“ от 2005 г.

Днес Дрена отдаде почит на покойния си син в прочувствен пост в Инстаграм. Тя не разкрива причината за смъртта му, но споделя снимка на Леандро, когото описва като „красив сладък ангел“, заедно с прочувствен надпис, който гласи: „Иска ми се само любовта да те беше спасила“.

Постът ѝ продължава така: „Не знам как да живея без теб, но ще се опитам да продължа и да разпространявам любовта и светлината, които ти така ме накара да почувствам, получавайки възможността да бъда твоя майка.

„Ти беше толкова дълбоко обичан и ценен и ми се иска само любовта да можеше да те спаси. Толкова съжалявам за моя син, толкова съжалявам за @carlosmare. Почивай в мир и вечен рай, скъпо мое момче“, написа Дрена де Ниро.

Превод и редакция: Пламена Сутева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/