in

Грозна картинка: Бизнесмен преби приятелката си пред очите на децата им на улица в Пловдив

Снимка: Pixabay

Изключително грозна сцена се е разиграла в затворен комплекс в град Пловдив. Бизнесмен си е позволил да нанесе побой на жената, с която живее на семейни начала, като това се е разиграло пред очите на децата на двойката. Потърпевшата сама е подала сигнал за извършеното домашно насилие в понеделник по обед на 112.

На място са се отзовали полицаи от Шесто РУ, потвърдиха от МВР. Съседи са станали неволни свидетели на грозните сцени и са потресени, тъй като мъжът налагал жената пред очите на децата им, съобщава Телеграф.

Скандалът започнал още в колата, в която се возела двойката. След като паркирал, мъжът излязъл, отворил вратата откъм страната на жената, издърпал я със сила и започнал да я налага на улицата. Насилието е заснето и от охранителни камери, които са били разположени в затворения комплекс, където живеят.

Запознати със случая споделиха, че мъжът и жената живеят на семейни начала от няколко години. Имат две деца – малолетно и непълнолетно. Били богати хора със социален статус над средния за страната.

„На адреса униформените задържали 27-годишния криминално проявен извършител, причинил на потърпевшата лека телесна повреда. Отведен е за едно денонощие в полицейския арест, а по случая се води досъдебно производство“, коментира пред „Марица“ адвокатката Милена Кадиева, която следи случая. Прогнозата й, че случаите на домашно насилие няма да спрат да се увеличават, докато мисленето и поведението в обществото не претърпят радикална промяна – да не се толерира насилието и агресията да не се приема като модел за успех.

По публикацията работи: Пламена Сутева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/