in

Емили Тротинетката обяви кога ще сменя пола си: За целта получила подарък 10 000 евро от своя приятелка транс жена (СНИМКИ)

Колаж: "Нова Варна"

На рождения си ден (8 юли) Емили Тротинетката, която наскоро заживя във Варна, получи голям подарък. Нейна приятелка ѝ дала цели 10 000 евро, които да използва за смяна на пола.

Грандиозният подарък за Емили е направен от транс жена, която решила да помогне на Тротинетката да осъществи мечтата на живота си – да си направи операция за смяна на пола.

„Имам си парички! Пълна съм с щастие! Но тези парички не са мои! Тези парички са необходими за операцията ми за смяна на пола!“, написа наскоро Тротинетката във Фейсбук.

Пред „България Днес“ русокоската от Плевен сподели, че от дете искала да се подложи на такава операция, но майка й се възпротивила. „Но най-късно до есента ще се превърна в това, което съм се чувствала винаги – биологична жена“, обещава Емили. Тя уточнява, че за въжделената цел е избрала най-добрата клиника за смяна на пола в Сърбия, въпреки че доскоро планираше да се префасонира у нас.

„Хора! Няма по-щастлива от мен на Земята! Вече се сдобих с необходимата сума за операцията ми за смяна на пола! Днес получих като подарък и дарение сумата 10 000 евро или 20 000 лв. Парите са в сметка! Те са от моя много близка приятелка, която е транс жена и се казва Габриела Занкова на 54 години от София“, разкри Емили.

Тя уточни, че Габриела била „в началото на транспрехода и се феминизира скоротечно. Очаква се до една година да бъде прекрасна транс дама!“, написа още Тротинетката. „Изключително съм благодарна, че точно в този момент се намери човек с истинско сърце, който да ми помогне!“, ликува с пачките Емили.

По публикацията работи: Пламена Сутева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/