in

Русия за военната подкрепа на САЩ за Украйна: Само удължава агонията на управлението на Зеленски

Снимка: Pixabay

Руският посланик в САЩ Анатолий Антонов е на мнение, че продължаващата военна подкрепа, която оказва САЩ на Украйна, само удължавала „агонията на управлението на украинския президент Володимир Зеленски“.

Това съобщава Telegram каналът на руското дипломатическо представителство. Антонов заяви, че тази помощ ще доведе само до нови жертви, включително сред цивилното население.

Руският дипломат заяви, че кръвта на жертвите ще бъде изцяло на съвестта на онези, които бълнуват идеята за нанасяне на „стратегическо поражение“ на Русия.

Антонов заяви, че американските власти нямат смелостта да признаят, че плановете за победа на Русия на бойното поле се провалят.

Руският посланик в САЩ отбеляза, че твърдостта и смелостта на руския войник ще отрезвят американските стратези. По думите му всеки ден потвърждава факта, че „неуязвимостта“ на западната военна техника е мит.

По публикацията работи: Пламена Сутева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/