in

20-годишен без книжка подкара колата на роднина, за да повози приятели, но нещата не завършиха добре

Снимка: "Нова Варна"

Случаят е от Североизточна България, Разградско. Неправоспособният водач е младеж на 20 години. Като в колата на своя роднина качил и още двама свои 20-годишни приятели. В един момент водачът загубил контрол и колата се преобърнала в канавка

20-годишен неправоспособен младеж от заветското село Брестовене катастрофира с колата, собственост на роднина, съобщават от ОДМВР-Разград за медия „Нова Варна“.

Сигналът за инцидента е получен на тел.112 около 03.00 часа на 20 юли. По път II-23, от Кубрат за село Медовене, водачът на лекия автомобил изгубил контрол над автомобила и се преобърнал в крайпътна канавка вдясно по посока на движението си.

При произшествието пострадали возещите се в колата две 20-годишни момчета от Брестовене.

След преглед във ФСМП-Кубрат те са освободени за домашно лечение, без опасност за живота. Неправоспособният водач е тестван за употреба на алкохол – дрегерът отчел 0.00 промила. По случая е образувано досъдебно производство по чл. 343, ал.1, А от НК.

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.