in

Пътник 1 000 001 за сезон 2023 пристигна днес на летището Варна

снимка: Facebook

Официалното посрещане изненада приятно Милена Джусто, която пътуваше с дъщеря си Ребека. Двете кацнаха на летището с полет на Австрийските авиолинии от Виена. Оказа се, че Милена, чиято майка е българка, живее в Италия и се прибира след 11-годишно отсъствие от България.

снимка: Фейсбук

Поздравления за професионализма и организацията на прекрасното тържество – за Димитър Костадинов, изпълнителен директор на летището, Николай Секалов, главен координационен директор във „Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт ” АД, за екипите на Летище Варна и на авиокомпанията.

снимка: Фейсбук

 Летището отбелязва 24 % ръст на пътниците в сравнение с миналата година. Според експертите това се дължи на силната зимна програма със 17 дестинации. За първи път 50% от полетите са на нискотарифни компании, а 20% е чартърната програма.

снимка: Фейсбук

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/