in

Проговориха бащата и адвокатът на обезобразеното момиче с 400-те шева. Жертвата има загуба на идентичността (ВИДЕО)

Колаж: "Нова Варна"

След като случаят с нарязаното с макетен нож 18-годишно момиче от Стара Загора стана обществено достояние, последва лавина от гняв. Днес във връзка със случилото се подготвя и национално шествие в подкрепа на обезобразеното младо момиче. Припомняме, че зверството завърши с цели 400 шева по тялото на пострадалата.

Семейство на обезобразеното с макетно ножче момиче иска справедливост. Такава очаква вече месец. Пред Нова телевизия бащата на пострадалата – Красимир Михайлов, разказа, че отначало срещнали съдействие от полицията, но после започнали да губят надежда.

„Хората от Първо РУ веднага установиха предполагаемия извършител. След това му е била наложена мярката за неотклонение. Явно там обаче някъде се къса нишката”, смята родителят.

Адвокатът на семейството Димитър Киров посочи пред Нова, че момичето има загуба на идентичността, а емоционалното ѝ състояние е сринато.

„Освен телесна повреда, имаме и заплаха за убийство. Раните са близо до жизнено важни артерии. Тоест, имаме право да допуснем хипотезата, че става дума за опит за убийство”, каза Киров.

По публикацията работи: Пламена Сутева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/